Társasházi kamerarendszerek

Keresés

A tartalomhoz

Referenciák

Riasztórendszer

A riasztó - és kamerarendszerek többségét Budapesten, a XIV. kerületben szereljük fel, de az egész ország területén vállaljuk az üzembehelyezést.Referenciáink közé tartoznak a zuglói általános iskolák és óvodák rendszereinek kivitelezése, éttermek, üzletek, kisebb-nagyobb élelmiszerboltok kamera és riasztórendszereinek megvalósítása és távfelügyeletre való kötése.

-Budapesti referenciák: A ZUGLÓI RENDÉSZET által felügyelt objektumok riasztórendszereinek kivitelezése (kb 1500 db,köztük az összes zuglói önkormányzati általános és középiskolák valamint óvodák és bölcsődék ), XV. , XVI. kerületi sportpályák (pl Metro sportpálya) riasztó és kamerarendszere. Különböző alapterületű boltok, üzlethelyiségek , ipari létesítmények és családi házak kamerarendszerei az összes kerületben. Pl: Bp VII , SCOLA EUROPA iskola riasztó, és 8 kamerás kamerarendszere.

-Vidéki referenciák: az egész ország területén dolgozunk, ahonnan megrendelés érkezik de a legtöbb megrendelés a közelmúltból Pest , Borsod és Somogy megyéből érkezett :-Tállya általános iskola és két étterem kamerarendszer ,valamint egy családi ház riasztórendszere , Megyaszó családi ház riasztórendszere , Telkibánya Aranygombos fogadó és egy kis élelmiszerbolt kamerarendszere. Soltvadkert-Papet Kft telephely kamerarendszer, egy aszódi és gödöllői angol ruhabolt megfigyelőrendszere , Lőrinci családi ház kamerarendszer , Abony családi ház kamerarendszer , Erdőkertesen és Őrbottyánban számtalan családi ház riasztórendszere , Fóton is sok családi ház riasztóját kiviteleztük. Dunakeszin és Kerepesen szintén sokat szoktunk dolgozni, nem tudom megszámolni. Sülysápon 3 családi ház riasztóját, és egy pékség kamerarendszerét készítettük el. Nagykátán pékség riasztó-kamerarendszer, Kaposváron több lakás és családi ház riasztója, Zimányban is dolgoztunk. Siófokon egy parti ikernyaraló mindkét riasztó és kamerarendszere. Óföldeákon egy gázkutató fúrás megfigyelőrendszerét helyeztük üzembe. Győr-Moson-Sopron megyei lipóti tüzép rögzítőrendszere, Vasváron egy vállalkozás 2 kamerás rendszere,Cegléden egy vállalkozás, Őrbottyánban a veresauto.hu Kft telephelyének riasztó-kamerarendszere. Besnyő családi ház riasztórendszer és kamerarendszer.
Hatvanban családi ház és kert infra sorompós védelem + tyúkól riasztó ( merthogy a tyúkokat is lopják )

Garanciális vagy garancián túli javítást minden esetben előre sorolunk, 2-3 napon belül elhárítjuk a hibát. De ezek nagyon-nagyon ritkák, mivel főként a szerelésnél és üzembehelyezésnél dől el, hogy lesz-e a jövőben hiba.Ez a legnagyobb odafigyeléssel elkerülhető.


A lista közel sem teljes, csak most ennyi jutott eszembe...

Honlap | Kamerarendszer | Videók | Riasztórendszer | Kaputelefon rendszerek | Villanyszerelési munkák | Letöltések | Elérhetőség | Referenciák | Szervizelés | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe