Társasházi kamerarendszerek

Keresés

A tartalomhoz

Bemutatkozás

Elérhetőség

Jó napot kívánok.
Sértz Tamás vagyok, 1967 március 15.-én születtem Budapesten. A Than Károly szakközépiskola és egy speciális elektronikai szakiskola után a BEAG (Budapesti Elektroakusztikai Gyár) -ban dolgoztam külső szerelőként 87-93 között 7 évig.

A munkám elismeréseként már a 2. évben külföldi kiküldetésekben voltam - Kuba(Havanna) - Kína(Peking) - Szovjetúnió (Moszkva , Leningrád , Volgográd , Ashabad , Uljanovszk) - Mongólia (Ulanbator)
A BEAG-ban hangosítási , tolmács , nyelvi laboratóriumi , és színházi hangosító és utasító (ügyelő) berendezések üzembehelyezésével foglalkoztam.
A céget "93-ban jogutód nélkül felszámolták.

C:\Users\Tomi\Desktop\Képek\Munkák\Munkák\2010-12-05 Szovjetúnió (Ashabad)\Szovjetúnió (Ashabad) 001.png másolat.png másolat.png
Error File Open Error

93" óta saját vállalkozásaimat vezetem, azóta foglalkozom elektronikus riasztórendszerek tervezésével és telepítésével.Az első riasztórendszereimet magam gyártottam és telepítettem, de továbblépni (akkor) tőke hiányában nem volt mód. Közben kábel TV hálózatot építettem,és tartottam karban Erdőkertesen és Őrbottyánban. Ezek a hálózatok a Fibernet, majd a UPC tulajdonába kerültek és semmi kifogás nem merült fel a kivitelezéssel kapcsolatban.

Ezen munkák közben folyamatosan kiviteleztem (és a mai napig foglalkozom) digitális kaputelefonrendszereket, pár lakásszámtól egészen többszáz lakásig.Ezek nem bonyolult rendszerek, (habár egyesek annak akarják eladni) csupán a szervezés az.

C:\Users\Tomi\Desktop\Képek\Munkák\Munkák\Antennaszerelesre megyunk.png másolat.png másolat.png
Error File Open Error

1999 óta Budapest XIV. kerületében, a Zuglói Kerületőrségnél ( 2013 óta ZKNP, Zuglói Közbiztonsági Non-Profit Kft ) dolgoztam mind a lakossági ,mind a közületi riasztórendszerek kivitelezése, és a meglévő rendszerek bekötése a havidíjmentes távfelügyeleti rendszerbe.
2011 óta a Riasztótechnika Kft.-t vezetem, társasházi kamera rendszerek telepítése és üzemeltetése a fő irányvonal.

Biztonsági kamerarendszerek kivitelezésével 2004 óta foglalkozom.Ma már a kamerarendszerek mindegyikét internetes eléréssel lehet megrendelni, ha a feltételek adottak.

C:\Users\Tomi\Desktop\Képek\Munkák\Munkák\Kamera a magasban1.png másolat.png
Error File Open Error

Mi nem kereskedők, hanem telepítők vagyunk, a megbízható helyről általunk beszerzett riasztó és kamerarendszereket üzembe-helyezéssel is vállaljuk és a gyárin felül minden rendszerünket +1 év garanciával helyezzük üzembe.

C:\Users\Tomi\Desktop\Képek\Munkák\Munkák\20111012230.png másolat.png
Error File Open Error
C:\Users\Tomi\Desktop\Képek\Munkák\Munkák\Kameraképek\Alkotas 37\Alkotas 37.png másolat.png
Error File Open Error
C:\Users\Tomi\Desktop\Képek\Munkák\Munkák\Kameraképek\Erzsebet 1b\2016-10-04\Erzsebet 1b (16).png másolat.png
Error File Open Error

Honlap | Kamerarendszer | Videók | Riasztórendszer | Kaputelefon rendszerek | Villanyszerelési munkák | Letöltések | Elérhetőség | Referenciák | Szervizelés | Oldaltérkép


Almenü:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe